Home » Events » Geef meubilair Oud gerechtshof Antwerpen een tweede leven!

Op vrijdag 15 juni kon men in de hal van het oude gerechtsgebouw aan de Britselei in Antwerpen meubilair met een gerechtelijk verleden bezichtigen. FOD Financiën gaat al het oude meubilair verkopen gezien eind 2017 renovatiewerken aanvangen aan het gerechtsgebouw aan de Britselei. Bedoeling is dat het hof van beroep, arbeidshof en het parket-generaal midden 2020 hun intrek nemen in het gerenoveerde gebouw.

Dankzij de grote mediabelangstelling had de aankondiging van deze bezichtiging zich als een lopend vuurtje verspreid, ook onder de taalgrens en boven de moerdijk.

In totaal daagden zo’n 350 mensen op, waaronder een pak professionele opkopers, maar ook enkele bekende gezichten van de Antwerpse balie en magistratuur, op zoek naar dat ene leuke hebbeding om de herinnering aan hun vroegere werkhabitat te doen verder leven.

Ook wie de bezichtiging heeft gemist kan nog tot 30 juni een bod binnen brengen bij de FinShop Bornem. Alle informatie, reglement en catalogus zijn te vinden via onderstaande link:

http://koba.minfin.fgov.be/sp/nl/ventes/bornem/20170630/index.php

Lees ook het artikel van Tom Hoorens, facilitair verantwoordelijk en persgriffier bij het Hof van Beroep te Antwerpen op www.jubel.be

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *